Balkaniyum tv srpski kanal rts. Internet televizija 2019-07-23

Balkaniyum tv srpski kanal rts Rating: 5,4/10 1583 reviews

Internet televizija

balkaniyum tv srpski kanal rts

Posjedujem laptop, ono što kažu boli glava, ali kad je ma wireless Balkaniyum štuca, a kad koristim žicu nema problema. Na tome je ostalo jer neću da se nerviram njihovim opradvnjimate ovo te ono. Ne znaš ni da čitaš šta si uplatio!? Svi se pravdate našim kritikama a slabo šta radite da nešto popravite. . Kao i svi ostali koji nude daleko kvalitetniju sliku,veci izbor kanala kao i strane kanale tipa Discovery,History,National.

Next

Besplatno gledanje TV uživo

balkaniyum tv srpski kanal rts

Zar nije bolje da imaš izbor?? Pa ja kada prebacim sliku na ekran od 45-50 inci ko da gledam sliku iz 60-ih. Hajde idi procitaj tačno cene i šta ko nudi pa nazad na casove matematike. Strpljenje se uvek isplati pogotovo kod njih. Po tebi stlouis kad bi se sve ugasilo ti bi jedino tad bio zadovoljan. Inače Balkaniyum jeste najlosiji iptv jer vlasnici se vjrovatno vode onim,,jbes pretplatnike da mi strpamo šta u djep dok ima Već nekoliko nedelja koristim Balkaniyum Box. Da li će server padati kada dodje do recimo većeg koriscenja ili kada su prenosi ne znam.

Next

Besplatno gledanje TV uživo

balkaniyum tv srpski kanal rts

Ne propuštajte vaše omiljene emisije zbog časovne razlike između vaše i balkanske časovne zone. Sve aplikacije koje su na brzinu izbacene samo da bi privukle gledaoce su sve i jedna gora od gore. Ovakvu sliku sam gledao još kada je Ali nakada boksovao na tv-u. Ako koristis Balkaniyum za jedan mesec dilejo onda uzmi i ostale nettv i gss za jedan mesec. I nije mi jasno zašto želiš isti servis od svih. Gss,Balkaniyum i Nettv plus ne nude na svojim aplikacijama ni minimum kvaliteta da se covjek opredjeli za njih. Na balkaniyumu sve dobijes za manje od 5 minuta i gledaš.

Next

Besplatno gledanje RTS kanala (2018)

balkaniyum tv srpski kanal rts

O cenama I listingom kanala se ne bavim jer o ukusima se nećemo svadjati. Svi jesmo toliko pismeni da možemo proveriti cenovnike preko sajta. Uzivaj ti obrenovic u lq kvalitetu to i jeste tvoj maximum. Kada mi drugi provajderi dostave njihove boxove na raspolaganje onda ću objaviti objektivno šta mislim o tim proizvodima. Zato najbolje rjesenje android box i apss.

Next

EX YU Domaci TV i Radio Kanali na Satelitu

balkaniyum tv srpski kanal rts

Onaj koji, kao ti želi imati superkvalitet, on će uzeti drugu kompaniju. Kupio sam ga sa prvom ponudom koju su imali. To je dovoljno ako si nešto propustio. Na ovoj stranici možete pratiti 24 sata uživo prenos televizijskih kanala sa područja bivše Jugoslavije, upravo kao i putem kablovske ili satelitske usluge, a da vam za to osim pristupa internetu nije potrebna ni satelitska antena ni kablovska veza. Drugo, stvar je ukusa da li ti se nešto svidja I zašto. Jbfa takav mi posao da radim i cijeli dan gledam neki od naših kanala.

Next

EX YU Domaci TV i Radio Kanali na Satelitu

balkaniyum tv srpski kanal rts

Možda je razlog to što mi je internet na 50Mb download i 10 upload. Jeste ako ću gledati kanale bez Hayat i Bn sa njima sami izracunajte koliko kosta. Ja se nadam da ekipa na ovim forumima shvata sa kakvim dilejama ovde diskutujemo, vi se valjda praznite kritikovanjem svega sto postoji a sami verovatno ne znate da napravite ni crtez cica-glise na papiru. Imao sam sličnih problema sa aplikacijom kao ti na samsungovom televizoru pa su mi odgovorili iz balkaniyuma da će problem biti rešen a da gledam preko browsera do daljnjeg. Za osobe kao sto sam ja koja radi van kuce, izbor kanala je vise nego zadovoljavajuci.

Next

Besplatno gledanje TV uživo

balkaniyum tv srpski kanal rts

Mene niko neće ubediti da dam više novca za neke channels koji mi ne trebaju. Daleko najlosija od onih koji sam do sad imao a sve sam oprobao. Koliko ja shvatam Balkaniyum je napravljen za ljude koji hoće da pogledaju nešto, tu i tamo i da zavrse. Jedino što ne valja jeste da box ima samo 90 dana garancije i ako to promena da bude bar standardnih godinu dana biće još bolje. Ono sto mi se svidja jeste ta mogućnost gledanja u razlicitim vremenskim zonama. Šta će ti to covece? A za Talami-a neću ni da komentarisem.

Next

TV uživo

balkaniyum tv srpski kanal rts

Aplikacija za Samsung ledi non stop tako da jedva cekam da Gss popravi svoju aplikaciju da se vratim kod njih. Pratite vaše omiljene programe u isto vreme u koje su emitovani na Balkanu. Time prije svega želimo da olakšamo našim ljudima u pronalaženju domaćih internet televizija, a samim tim ćemo zasigurno da pomognemo i domaćim televizijama u povećanju njihove gledanosti i popularnosti, posebno televizijama koje tek počinju sa online emitovanjem svog tv programa. Sa Hayatom i Bn su najskuplji tj 21 dolar mjesecno. Ono sto je zanimljivo jeste da android box radi za sada kako treba. Ljudi ovde treba da ostavljaju komentare I pitanja koja će im možda pomoći pri odluci da li da kupe box I od koga a ne da bi se tu prepucavali ciji je kvalitet slike bolji. Koji bezobrazluk od nas pretplatnika sto hoćemo kvalitetniju sliku i bolju aplikaciju.

Next