Auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo. Cars , Auti 1 , 2 , 3 sinkronizirano ~ CRTIĆI HR 2019-07-03

Auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo Rating: 6,5/10 1423 reviews

Auti 3 / Cars 3 (2017, HR)

auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo

Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners. Ali, to će biti teško, jer zla koala želi uništiti džunglu jednom zauvijek uz pomoć svoje vojne babune. Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Cruz Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fabulous Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta. Srce šampiona testirat će se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov! Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag. The content of such third party web sites is beyond our control.

Next

Ledeno Doba 1 Sinkronizirano Na Hrvatski Torrent Download

auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo

Međutim, nije svjestan da je njegov potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. Tijekom ove avanture obitelji Wishbone upada u nevolje s pravim monitvama i sam grof Drakulom koji iskazuje Emmi svoj besmrtni ljubav. Patuljci se naime bore protiv zločestih Troggsa koji stižu iz druge dimenzije. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jedan razjareni zvijer, Ferdinanda zarobljava i odvodi iz kuće. No, mladi Gregorec nije samo nevjerojatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. We neither endorse, make any representations nor accept any liability whether direct or indirect for such third party web sites or their content, products or services offered at those web sites, or by their sponsoring companies. Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Klare Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fantastičnog Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta.

Next

Dugometražni crtani filmovi

auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo

Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevno torturiranje svoje šefe, kćer Fay je samosvjesna tinejdžerica zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genija Maxa maltretiraju vršnjaci u školi. Gore spomenuti Pixarov čarobni dodir — njihova vještina balansiranja komedije i tragedije — u ovom filmu ponovno je nepostojeća. No, dobio je priliku upoznati pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štoviše postali su i prijatelji. Zajedno sa svojim prijateljima, namjerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala prije njega. Priča o Ferdinandu dokazuje da ne smijemo imati predrasude i suditi o niti jednoj osobi ili životinji samo po izgledu. Ukoliko imate klinca koji je već okorjeli obožavatelj, ovo će za njega biti prava poslastica, no za sve one koji ga žele sagledati na nekom većem nivou, ništa od toga.

Next

Dugometražni crtani filmovi

auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo

Zaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni Lightning McQueen iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Njegov glavni suparnik, kojem glas posuđuje Armie Hammer, pun je tehnologije koja bez imalo sumnje može nadmašiti Lightningovu staru školu. Ipak, definitivno je bio lijep animirani film, sa fotorealističnom grafikom, jarkim bojama i zaigranim autićima. Hoće li se njezina košnica konačno pozvati na Medene igre? Ipak, postoji nešto veoma privlačno u filmu koji je napravljen za djecu, a koji zapravo govori o problemima starenja. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. U ovom slučaju, avantura života i staviti do obiteljskih sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima. No, ovaj serijal onaj je koji prodaje najviše igračaka, što je definitivno najveći razlog zašto ih sada imamo čak tri — svaki puta kada se Pixar vrati ovom serijalu, stvari se doimaju kao da su samo dio dosadnog posla, kao da to rade samo zato da ugode ulagačima.

Next

Zootropola Sinkronizirano na Hrvatski 2016

auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo

Sada, u trećem nastavku bolje da se pravimo da drugi nije niti postojao , naš glavni junak polako čeka svoj kraj. Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Cruz Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fabulous Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta. Lightning je u ovom filmu baš kao i Rocky — on se vrati u svoj ring, pokušavajući pobijediti nove protivnike svojim starim trikovima. Svi likovi, uključujući i Lightninga, potpuno su bezlični, a glasovi neinspirirani. Zapostavljen zbog novih lica na trkaćoj sceni, legendarni autić Lightning Mcqueen odjednom biva izbačen iz sporta koji obožava više od svega na svijetu. Zapostavljen zbog novih lica na trkacoj sceni, legendarni autić Lightning Mcqueen odjednom biva izbačen iz sporta koji obožava više od svega na svetu.

Next

AUTI 3 Sinkronizirano na Hrvatski : Cars 3 2017

auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo

Srce šampiona testirat će se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov! Zečica Iva Hoplić, u povijesti je prva policajka koja stupa na dužnost i polako otkriva da to i nije lako ali uz pomoć lukavog prevaranta, lisca Nikole Divljana, uspijeva uspješno riješiti svoj prvi veliki slučaj. Animirano-igrani film Petar Zecimir snimljen je prema istoimenoj seriji knjiga poznate engleske spisateljice Beatrix Potter. U nikad prije vidljenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravni put izvan Equestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svjetova, na kojima će upoznati nove prijatelje i s njima će pokušati spasiti svoj dom. U Zootropoli živi moderno civilizirano društvo, životinje hodaju na dvije noge i odijevaju se za posao. Ali kako objasniti neobičnosti vezane uz Rudija - otrcani crni plašt koji nikada ne skida i koji k tome neobično zaudara, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta. Knjige su postigle nevjerojatno veliki uspjeh i do danas su prevedene na 36 jezika te su, s preko 45 milijuna prodanih primjeraka, jedne od najprodavanijih knjiga svih vremena. Otac i grijeh počinju nadoknaditi izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako također ima super moći.

Next

Dugometrazni Sinhronizovani Crtani Film

auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo

Nakon prve filmske uspješnice koja je oduševila publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Sve u svemu, ovaj treći dio serijala ne bismo nazvali lošim, no također nije niti neko remek-djelo. Kul klinci vjerojatno mrze ovaj serijal, a to i nije sasvim bez razloga. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Zaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni Munjeviti Jurić iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Odgojen od strane tigrova, na je najsmotaniji Kung fu majstor ikada.

Next

Ledeno Doba 1 Sinkronizirano Na Hrvatski Torrent Download

auti 3 sinkronizirano na hrvatski zevalo

Kada djevojčica Chloe otkrije da u njezinoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora odlučiti kako postupiti. Rudi se pokazao kao drag i ljubazan, a najveću zapetljanciju u cijeloj priči izazvali su pokušaji Antunovih roditelja da upoznaju njegova prijatelja. Ljeto je završilo i stigao je dostojanstvenik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. U njemu žive sve životinje od najmanje do najveće i što je najvažnije mogu biti štogod požele. Kako bi ponovno postao konkurentan, on će trebati pomoć mlade nabrijane tehničarke koja ima vlastite planove za pobjedu, inspiraciju pokojnog Hudsona Horneta, te mao sreće.

Next